IJsbestendig team voor kinderen in de kou

Baltic Sea Circle team zet zich in voor kledingmagazijn Jemagerzijn

De Baltic Sea Circle Rally is een 7500 kilometer lange tocht richting de Noordkaap. Een tocht voor helden als je het mij vraagt, zeker als je zo'n tocht onderneemt in een auto die al wat jaartjes meegaat. Ieder team sponsort een goed doel naar keuze en als Haagse Handtassies sponsor ik beide. Team 103 heeft ervoor gekozen om Jemagerzijn te sponsoren. Dit kledingmagazijn zet zich al een tijdje in voor pleeggezinnen en de kinderen die ze opvangen.

Zoals ik van nabij heb meegemaakt, komen deze kinderen soms alleen met de kleding aan hun lijf binnen en is er van alles op korte termijn nodig om de zorg te kunnen leveren. Jemagerzijn helpt gezinnen en kinderen aan kleding en andere zaken. Meer informatie over deze stichting kunt u vinden op https://jemagerzijn.nl/.

De vestiging Delfgauw doet meer. Zij organiseren, naast de standaardactiviteiten, activiteiten voor pleegkinderen en -gezinnen, zoals een familiedag waarbij pleegkinderen en pleegouders ook elkaar eens kunnen ontmoeten. Maar ook knutselactiviteiten rond vader- en moederdag. Deze familie- en knutseldagen zijn van onschatbare waarde. Een prachtig voorbeeld van een participatiemaatschappij gedragen door medemensen.

Omdat Jemagerzijn een ANBI is, zijn donaties mogelijk aftrekbaar. En als u uw donatie overmaakt naar:

NL 35 ABNA 04 26 339 568 t.n.v Stichting ‘Je mag er zijn’ ’t Westland o.v.v. BSC2023-team 103

kan er een stand voor team 103 worden bijgehouden. Dan rijden zij gemotiveerd weer een kilometertje verder de kou in.

Deze ijzige avonturen kunt u vanuit uw warme huiskamer met een paar muisklikken hier volgen: http://www.team103.nl/ of, als u instagram heeft hier: https://instagram.com/team103_bsc2023?igshid=YmMyMTA2M2Y=.  

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.